Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

NJOFTIMET E FUNDIT

SHTYHET AFATI PËR NOMINIM PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

KPM 19.07.2016 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) në bazë të nenit 11  të Ligjit për KPM-në Nr. 04/L-44, më 4 korrik 2016 ka bërë ftesë publike për nominime për një (1) anëtarë të KPM-së. Afati për nominime ka përfunduar  më 18 korrik 2016 në orën 16:00. KPM ka pranuar nominimet që kanë ardhur deri në këtë afat, por për shkak që nuk ka pas një numër të konsiderueshëm të nominimeve, KPM ka vendosur për Lexo më shumë ...

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DËGJIM PUBLIK DISKUTIM PËR NDRYSHIMET E AKTEVE NËNLIGJORE NGA KPM

Legjislacioni 13.07.2016 - Komisioni i Pavarur i Mediave ju fton në dëgjim publik për të diskutuar për Rregulloren e re për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuale dhe për ndryshimet e Rregullores për Komunikimet Komerciale Audiovizuale dhe Kodin e Sjelljes. Dëgjimi publik mbahet të premtën, më datë 15 korrik 2016, nga ora 10:00 në Hotel Prishtina. KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTAR TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

KPM 06.07.2016 - Bazuar në Nenin 11, pika 2.1, të Ligjit Nr. 04/L-44 për Komisionin e Pavarur të Mediave, KPM bën ftesë publike për nominime për një anëtar të KPM-së. Nominimet mund të bëhen nga çdo person apo organizatë e regjistruar ligjërisht në Kosovë. Nominimet pranohen prej 4 korrik 2016 deri më 18 korrik 2016, në orën 16:00. Dokumentacioni i nominimit duhet të dorëzohet personalisht në Zyrën e Lexo më shumë ...

 
FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE LIDHUR ME DRAFT KODIN E ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVË DHE NDRYSHIMIN E NENIT 11 TË RREGULLORES PËR KOMUNIKIMET KOMERCIALE AUDIO-VIZUELE
28.06.2016
 
EMËROHEN DY ANËTARË TË BORDIT PËR ANKESA TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
22.06.2016
 
KPM MBAJTI DËGJIMIN PUBLIK PARA MIRATIMIT TË RREGULLORES PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE
16.06.2016
 
FTESË PËR DËGJIM PUBLIK LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE
10.06.2016
 
KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2015
25.05.2016

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015
1512_1394 ZERI TV_VENDIM 502.4 KB • 10 Dhjetor 2015
1509_1122 TV DUKAGJINI 641.6 KB • 27 Tetor 2015
1509_1099 RADIO VALA RINORE 615.7 KB • 27 Tetor 2015
1509_1142 ON TV_VENDIM 649.9 KB • 27 Tetor 2015
1510_1282 TV MIR_VENDIM 809.6 KB • 27 Tetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed