Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

NJOFTIMET E FUNDIT

KONKURS PUBLIK PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

KPM 15.02.2019 - KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Në bazë të nenit 21, 22 dhe 23 të ligjit për Komisionin e Pavarur të Mediave (Ligji Nr. 04/L-44), në takimin e datës 31 janar 2019, anëtarët e KPM-së morën vendim për të shpallur: KONKURS PUBLIK për dhënien e licencave të reja për transmetimin e programeve në radio, në shtatë (7)  komuna të Republikës së Kosovës Komisioni i Pavaru Lexo më shumë ...

KPM reagon lidhur me formën e raportimit nga disa media për viktimën e abuzimit seksual në Drenas

Digjitalizimi 07.02.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) reagon ndaj formës së raportimit të disa ofruesve të shërbimeve mediale audio-vizuele të cilët nuk kanë respektuar plotësisht rregullat dhe parimet etikës gjatë raportimit të abuzimit seksual të një miture në Drenas nga një mësimdhënës dhe një polic. KPM në vazhdimësi ka shprehur shqetësimin e vet lidhur me çështje të ngjashme, si gjatë komunikimi Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

DL 06.02.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 31 janar 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e parë rregullt për vitin 2019.  Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Tremujor tetor – dhjetor 2018 për punën e Lexo më shumë ...

 
MË 31 JANAR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS
29.01.2019
 
KPM kërkon nga të licencuarit që të respektojnë kornizën ligjore lidhur me ndalesat dhe kufizimet për përmbajtjet e dëmshme programore
25.01.2019
 
VENDIMET NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
28.12.2018
 
KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2017
28.12.2018
 
FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE
26.12.2018

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 133.3 KB • 27 Prill 2017
FORMULARI I APLIKIMIT PËR LICENCË 141.5 KB • 6 Shkurt 2017
PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed