Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

VENDIMET E KPM-së

Vendimet e KPM-së sipas viteve

2015

 

1509_1142 ON TV_VENDIM

1509_1099 RADIO VALA RINORE

1509_1122 TV DUKAGJINI

1510_1291 KOSOVA NET_VENDIM

1510_1290 MAX TV_VENDIM

1510_1286 KTV_VENDIM

1510_1285 ELEKTRA_VENDIM

1510_1283 TV PRIZRENI_VENDIM

1510_1281 TV HERC_VENDIM

1510_1282 TV MIR_VENDIM

 1506_741_TELE 1_VENDIM

1506_846 KADRIA-NET_VENDIM

1508_1038 VENDIM_TV NCABLE TV

1505_699 IPKO_VENDIM

1505_570 KLINET_VENDIM

1505_576 MIRANDA_VENDIM

1506_735 TV DUKAGJINI_VENDIM

1504_359_OK EGC

1504 282_OK KOSOVA NET

1502_175 RADIO MIX_VENDIM

1502_170 RADIO KIM_VENDIM

VENDIM_KPM_V1_2015

VENDIM_KPM_V2_2015

1501_036 VENDIM_ARDI

1501_100 VENDIM_DIELLI

1501_101 VENDIM_TOP KOSOVA INFO

1501_107 VENDIM_J@B_NET

1502_125 TV TEMA_VENDIM

1502_167 RADIO PLUS_VENDIM

1502_168 RADIO TEMA_VENDIM

1502_169 RADIO ELIT_ODLUKA

1502_171 RADIO KOSOVA E LIRË_VENDIM

1502_172 RADIO VALA RINORE_VENDIM

1502_173 RADIO VITEZ_ODLUKA

1502_174 TOP KOSOVA RADIO_VENDIM


2014

1411_1211 MAX TV_VENDIM

1411_1235 KUTIA TV_VENDIM

1409_1067 NEWS TV_VENDIM

1409_1066 TV DIALOG_VENDIM

1409_1038 TV ZOOM_VENDIM

1407_922 OSHP K-SHQIP_K-MUSIC_VENDIM

1407_923 TOP RADIO_VENDIM

1408_962 TV HERC_VENDIM

1408_964 RADIO DRENASI_VENDIM

1409_1034 RADIO KOSOVSKA MITROVICA_VENDIM

1409_1036 RADIO PREMIERA_VENDIM

1406_740 DREAM_VENDIM

1406_738 NEWS TV_VENDIM

1404_533 RADIO K_VENDIM

1404_528 RTV ILIRIA_VENDIM

1404_536 VENDIM_TV LIRIA

1404_532 VENDIM_TV SKENDERAJ

1404_531 VENDIM_TV ALBA

1404_530 VENDIM_TV ALSAT KOSOVA


2013

1312_1772 RADIO DRENASI_VENDIM

1312_1735 VALANET_VENDIM

1312_1734 TV R_VENDIM

1310_1474 ONE_VENDIM

1306_747 VENDIM_RADIO VIZIONI

1306_744 VENDIM_KUJTESA

1306_742 VENDIM_RADIO SHQIP FM

1306_740 URDHER_3 TV

1306_719 VENDIM_RADIO KOSOVA E LIRE

1306_441 VENDIM_RADIO HIT LASER


2010

Vendim lidhur me kërkesën për ndryshim të pronësisë së OSHP Boom TV, tek kandidati i propozuar për pronarë N.F.M.

Vendim lidhur me licencimin e Ofruesit të Shërbimeve Programore

Vendim i Këshillit të KPM-së lidhur me aplikacionin për licencim të Operatorit Kabllor N.T.P "Kumanova"-Therandë

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit të Radio Kaçaniku

Vendim lidhur me kërkesën e TV Liria për ndryshimin e kanalit të transmetimit

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit dhe të frekuencës së radio Malishevës

Vendim lidhur me kërkesën për bartje të pronësisë së Radio Fontanës tek N.P.Sh. "Meshari", me pronarë z. Zeqir Mehmetaj

Vendim lidhur me kërkesën e TV men-it për ndryshim e kanalit të transmetimit dhe për ndryshim të lokacionit të sistemit të transmetimit

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit të TV Vali

Vendim lidhur me dhënien e licencës për transmetim për një TV lokale në gjuhen shqipe në komunën e Mitrovicës

Vendim lidhur me kërkesën për bartje të pronësisë së radio dhe TV Yeni Donem tek kandidati për pronarë N.Sh. Yeni Donem z. Ali Çankaj

 

 


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed