Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

VENDIMET E KPM-së LIDHUR ME RASTET E LICENCIMIT

Vendimet e KPM-së sipas viteve20171503_216 NEWS TV_VENDIM

1703_850 POSITIVE GOLD_SUITE TV_VENDIM

1705_418 KLAN KOSOVA_VENDIM

1707_669 RADIO MARIA_VENDIM

1708_849 ZICO TV_VENDIM

1708_851 POSITIVE GOLD_TRAVELISTA_VENDIM

1709_1068 MAX TV_VENDIM

1710_1137 TV GRACANICA_ODLUKA

1710_1139 BALKAN HOT_ODLUKA.

1710_1138 BALKAN HOT 2_ODLUKA

1710_1140 TV NON STOP_DIREKTNO KUPUJEM_ODLUKA

1710_1141 TV TAJNA_ODLUKA

1710_1142 TELEBET_ODLUKA

1710_1211 TRAVELISTA TV_VENDIM

1710_1215 ORANGE NET_VENDIM

1707_669 RADIO MARIA_VENDIM

1503_216 NEWS TV_VENDIM

1706_608 ODLUKA_ RADIO OMEGA 3

1706_607 VENDIM_ RADIO FOCUS

1706_609 VENDIM_LABIA TV

1701_006 RADIO BESA_VENDIM

1703_205 RADIO KOSOVA E LIRE_VENDIM

1703_207 RADIO VALA RINORE_VENDIM

1703_226 ARTMOTION_VENDIM

1703_278 PRO CHANNEL_VENDIM

1703_299 VISTA_VENDIM

1703_300 RADIO DUKAGJINI_VENDIM

1704_312 RADIO K_VENDIM

1704_331 TV LLAPI_VENDIM

1705_417 TELKOS_VENDIM

1705_421_TV 7_VENDIM


20161612_1292 RADIO KAÇANIKU_VENDIM

1602_184 KTV_VENDIM

1602_185 KLAN KOSOVA

1602_220 TV LIRIA_VENDIM

1602_221 TV SYRI_VENDIM

1602_222 TV PRIZRENI_VENDIM

1603_253 TV DIELLI_VENDIM

1603_260 TV PREMIUM_VENDIM

1604_332 VENDIM_TV KOSOVA NEWS

1605_395 NEGENET_VENDIM_IPTV TECH

1605_469 TV PRIZRENI_VENDIM

1605_493 KUJTESA_VENDIM

1606_597 KOSOVA NET_VENDIM

1606_603 DIONI NET_VENDIM

1606_757 VENDIM_FREKUENCA_TË_LIRA_PRISHTINË

1606_758 MEDIA 7_VENDIM

1606_758 VENDIM_FREKUENCA_TË_LIRA_GJILAN

1608_882 RADIO KOSOVA 1 DHE 2_VENDIM

1609_963 RADIO ZERI I SHTIMES_VENDIM

1609_964 RADIO 21_VENDIM

1609_965 RADIO ALBA_VENDIM

1609_967 RADIO DARDANIA_VENDIM

1609_968 RADIO DUKAGJINI_VENDIM

1609_969 RADIO FERIZAJ_VENDIM

1609_970 RADIO FESTINA_VENDIM

1609_971 RADIO FONTANA_VENDIM

1609_972 RADIO GJAKOVA_VENDIM

1609_973 RADIO IMPULS_VENDIM

1609_974 RADIO KOSOVA_1 DHE 2_VENDIM

1609_976 RADIO STAR_VENDIM

1609_977 RADIO TEMA_VENDIM

1609_979 RADIO TOP ILIRIA_VENDIM

1609_980 RADIO VALA 2000_VENDIM

1609_982 RADIO DODONA_VENDIM

1609_984 RADIO PRIZRENI_VENDIM

1609_985 TOP KOSOVA RADIO_VENDIM

1609_986 RADIO VICIANUM_VENDIM

1610_1034 RADIO ILIRIA_VENDIM

1610_1035 RADIO K_VENDIM

1610_1036 RADIO MALISHEVA_VENDIM

1610_1038 RADIO MITROVICA_VENDIM

1610_1039 RADIO PEJA_VENDIM

1610_1041 RADIO RINIA_VENDIM

1610_1042 RADIO SHARRI_VENDIM

1610_1043 RADIO YLBERI_VENDIM

1610_1047 RTK 1_VENDIM

1610_1128 RADIO BALLKAN_VENDIM

1610_1129 RADIO DRENASI_VENDIM

1610_1130 RADIO DRENICA_VENDIM

1610_1131 RADIO FURTUNA_VENDIM

1610_1138 RADIO PLUS_VENDIM

1610_1139 RADIO ROMANO AVAZO_VENDIM

1610-1039 RADIO PEJA_VENDIM

1612_1355_KLAN KOSOVA_VENDIM

1612_1356 IPKO_VENDIM2015 

1509_1142 ON TV_VENDIM

1509_1099 RADIO VALA RINORE

1509_1122 TV DUKAGJINI

1510_1291 KOSOVA NET_VENDIM

1510_1290 MAX TV_VENDIM

1510_1286 KTV_VENDIM

1510_1285 ELEKTRA_VENDIM

1510_1283 TV PRIZRENI_VENDIM

1510_1281 TV HERC_VENDIM

1510_1282 TV MIR_VENDIM

1506_741_TELE 1_VENDIM

1506_846 KADRIA-NET_VENDIM

1508_1038 VENDIM_TV NCABLE TV

1505_699 IPKO_VENDIM

1505_570 KLINET_VENDIM

1505_576 MIRANDA_VENDIM

1506_735 TV DUKAGJINI_VENDIM

1504_359_OK EGC

1504 282_OK KOSOVA NET

1502_175 RADIO MIX_VENDIM

1502_170 RADIO KIM_VENDIM

VENDIM_KPM_V1_2015

VENDIM_KPM_V2_2015

1501_036 VENDIM_ARDI