Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

MUNDËSI PUNËSIMI

Njoftim për kandidatin e suksesshëm-pozita Asistent Administrativ

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Asistent Administrativ

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Udhëheqës i Divizionit për Ankesa dhe Përfaqësim

Njoftim për kandidatin e suksesshëm - Zyrtar Ligjor

Anulim i konkursit për Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Anulim i konkursit për Zyrtar të Lartë Ligjor

Anulim i konkursit për Udhëheqës i Divizioni për Pajtueshmëri dhe Harmonizim të Legjislacionit

Shpallja e rekrutimit të jashtëm- Asistent Administrativ

Shpallja e rekrutimit të jashtëm- Asistent Administrativ

Shpallja e rekrutimit te brendshem- Udhëheqës Div per Pajtueshmeri dhe Harmonizim te Legjislacionit

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Zyrtar Ligjor

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Zyrtar Ligjor

Anulim i konkursit per drejtor i Drejtor i Departamentit per Menaxhimin e Frekuencave

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Zyrtar/e i/e Lartë Ligjor

Shpallje e Rekrutimit të Jashtëm - Zyrtar Ligjor 2

Shpallje e Rekrutimit të Jashtëm - Zyrtar për Buxhet dhe Financa 2

Rishpallje e konkursit - Zyrtar i lartë ligjor

Rishpallje e konkursit - Drejtor i Departamentit për Menaxhimin e Frekuencave

Anulim i konkursit për Zyrtar të lartë ligjor

Shpallja e rekrutimit të brendshëm- Zyrtar i Lartë për Marrëdhënie me Publikun

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Zyrtar i lartë ligjor

Shpallja e rekrutimit të brendshem - Udhëheqes i Divizionit për Monitorim

Shpallja e rekrutimit të jashtëm- Drejtor i Departamentit të Menaxhimit Frekuencor

Anulim i konkursit për Drejtor i Departamentit për Menaxhim të Frekuencave

Shpallja e rekrutimit te brendshem- Drejtor i Departamentit për Menaxhimin e Frekuencave

Konkurs Zyrtar/e i/e Lartë Ligjor

 


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed