Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Adresari i Operatorëve të Shpërndarjes_Janar 2019

Shkarko (39.8 KB) • 10 Janar 2019

Vazhdim i konkursit te jashtem- zyrtar per buxhet dhe financa 2

Shkarko (145.4 KB) • 9 Janar 2019

Vazhdimi i konkursit te jashtem- Udhëheqës Div per Pajtueshmeri dhe Harmonizim te Legji

Shkarko (144.7 KB) • 9 Janar 2019

Vazhdim i konkursit te jashtem- zyrtar per buxhet dhe financa 2

Shkarko (145.4 KB) • 9 Janar 2019

Vazhdimi i konkursit te jashtem- Udhëheqës Div per Pajtueshmeri dhe Harmonizim te Legji

Shkarko (144.7 KB) • 9 Janar 2019

«

1

2

3

4

5

...

156

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed