Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Dokumente

Letër sqaruese për subjektet transmetuese lidhur me procesin e Licencimit afatgjatë

Shkarko (65.0 KB) • 13 Janar 2012

Raport përmbledhës- pajtueshmëria e subjekteve transmetuese me Rregulloren për mbrojtjen e fëmijëve dhe të miturve nga përmbajtjet e dëmshme programore

Shkarko (86.2 KB) • 15 Nëntor 2011

Adresari i Ofruesve të Shërbimeve Programore – 2011

Shkarko (91.0 KB) • 30 Qershor 2011

Adresari i subjekteve transmetuese radio dhe TV të licencuara në KPM_2011

Shkarko (151.5 KB) • 30 Qershor 2011

Raporti Vjetor i Komisionit të Pavarur për Media për vitin 2010

Shkarko (232.0 KB) • 5 Maj 2011

«

1

...

98

99

100

101

102

103

104

105

...

134

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed