Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Dokumente

Këshilli i KPM-së shpreh brengosje lidhur me kërcënimet e Qeverisë ndaj lirisë së mediave

Shkarko (320.3 KB) • 17 Gusht 2010

Adresari i subjekteve transmetuese Radio dhe TV të licencuara në KPM

Ky adresarë përmban të dhëna dhe kontakte të subjekteve transmetuese Radio dhe TV të Licencuara në Komisionin e Pavarur për Media

Shkarko (171.0 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me licencimin e ofruesit të shërbimeve programore” Metro TV”-Prizren

Shkarko (360.6 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me licencimin e Ofruesit të Shërbimeve Programore” Pro Tv”-Pejë

Shkarko (1.1 MB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me licencimin e Ofruesit të Shërbimeve Programore” Pro TV”- Pejë

Shkarko (1.1 MB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

117

118

119

120

121

122

123

124

...

134

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed