Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Dokumente

Vendim lidhur me kërkesën e TV Liria për ndryshimin e kanalit të transmetimit

Shkarko (28.1 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit dhe të frekuencës së radio Malishevës

Shkarko (392.9 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me aplikacionin për licencë të operatorit Kabllor D.P.Sh. "Eagle"-Prizren

Shkarko (161.9 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me aplikacionin për licencë të operatorit kabllor "IPKO Telecommunications" l.l.c.- Prishtinë, Gjakovë, Prizren, Gjilan, Pejë, Ferizaj, Mitrovicë, Podujevë, Kamenicë, Rahovec, Therandë, Fushë Kosovë

Shkarko (182.3 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me aplikacionin për licencë të Operatorit Kabllor "Kujtesa Net"- Prishtinë, Gjakovë, Prizren, Gjilan,Pejë, Vushtrri, Fushë Kosovë

Shkarko (170.1 KB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

118

119

120

121

122

123

124

125

...

134

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed