Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Dokumente

CIMC–2007/06 RREGULLA PËR REKLAMIM PËR SUBJEKTET TRANSMETUESE

Shkarko (1.9 MB) • 17 Gusht 2010

CIMC–2007/04 RREGULLORE E DISTRIBUIMIT KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Shkarko (802.6 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC-2007/01 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS SË TAKSËS PËR LICENCIM TË RADIOS DHE TV-SË

Shkarko (116.8 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC-2008/01 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS SË TAKSËS PËR LICENCIM TË RADIOS DHE TV-së

Shkarko (122.4 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC -2008/2 VENDIM PËR DELEGIMIN E PËRGJEGJËSIVE TEK ZYRA E SHEFIT EKZEKUTIV PËR TË IMPLEMENTUAR VENDIMET E MARRA NGA KËSHILLI I KPM-së

Shkarko (171.3 KB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

123

124

125

126

127

128

129

130

...

134

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed