Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Vendim lidhur me dhënien e licencës për transmetim për një TV lokale në gjuhen shqipe në komunën e Mitrovicës

Shkarko (1.6 MB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit të TV Vali

Shkarko (127.1 KB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me kërkesën e TV men-it për ndryshim e kanalit të transmetimit dhe për ndryshim të lokacionit të sistemit të transmetimit

Shkarko (113.5 KB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me kërkesën për bartje të pronësisë së Radio Fontanës tek N.P.Sh. "Meshari", me pronarë z. Zeqir Mehmetaj

Shkarko (140.0 KB) • 18 Gusht 2010

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit të Radio Malisheva

Shkarko (128.7 KB) • 18 Gusht 2010

«

1

...

127

128

129

130

131

132

133

134

...

148

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed