Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Analiza e tregut të reklamës në Republikën e Kosovës

Shkarko (1.9 MB) • 26 Janar 2012

Analiza e Tregut të Reklamës në Republikën e Kosovës

Shkarko (966.9 KB) • 25 Janar 2012

Letër sqaruese për subjektet transmetuese lidhur me procesin e Licencimit afatgjatë

Shkarko (65.0 KB) • 13 Janar 2012

Raport përmbledhës- pajtueshmëria e subjekteve transmetuese me Rregulloren për mbrojtjen e fëmijëve dhe të miturve nga përmbajtjet e dëmshme programore

Shkarko (86.2 KB) • 15 Nëntor 2011

Adresari i Ofruesve të Shërbimeve Programore – 2011

Shkarko (91.0 KB) • 30 Qershor 2011

«

1

...

131

132

133

134

135

136

137

138

...

167

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed