Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

CIMC 2008/02 VENDIM PËR AMANDAMENTIMIN E VENDIMIT PËR DELEGIMIN E PËRGJEGJËSIVE TEK ZYRA E SHEFIT EKZEKUTIV PËR TË IMPLEMENTUAR VENDIMET E MARRA NGA KËSHILLI I KPM-së

Shkarko (184.4 KB) • 16 Gusht 2010

CIMC 2009/01 RREGULLORJA PËR SUBJEKTET TRANSMETUESE PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE DHE TË MITURVE NGA PËRMBAJTJA E DËMSHME PROGRAMORE

Shkarko (781.6 KB) • 16 Gusht 2010

Vendim i Këshillit të KPM-së në lidhje me aplikacionet për TV stacion lokal në Mitrovicë

Shkarko (1.5 MB) • 9 Gusht 2010

Këshilli i KPM-së do të licencojë dhjetë (10) Operatorë Kabllorë

Shkarko (852.9 KB) • 9 Gusht 2010

Vendim i Këshillit të KPM-së për revokim të vendimit CIMC 2007/2

Shkarko (1.4 MB) • 9 Gusht 2010

«

1

...

158

159

160

161

162

163

164

165

...

167

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed