Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Draft rregullorja për subjektet transmetuese për mbrojtjen e fëmijëve dhe të miturve nga përmbajtja e dëmshme programore

Shkarko (38.7 KB) • 9 Gusht 2010

Rregulla për reklamim për subjektet transmetuese CIMC 2007/06

Shkarko (1.9 MB) • 9 Gusht 2010

Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të Shërbimeve të Programeve përmes kabllos_CIMC 2007/01

Shkarko (116.8 KB) • 9 Gusht 2010

CIMC 2007/04 RREGULLOREN E DISTRIBUIMIT KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Kjo rregullore ende është në fuqi.

Shkarko (802.6 KB) • 9 Gusht 2010

Draft Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të Shërbimeve të Programeve përmes kabllos

Shkarko (36.2 KB) • 9 Gusht 2010

«

1

...

162

163

164

165

166

167

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed