Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

KUSHTET DHE TERMET E PËRGJITHSHME TË LICENCËS SË KPM-së PËR DISTRIBUIMIN KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Shkarko (52.2 KB) • 12 Shtator 2008

«

1

...

165

166

167

168

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed