Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Anulim i konkursit për Udhëheqës i Divizioni për Pajtueshmëri dhe Harmonizim të Legjislacionit

Shkarko (110.2 KB) • 15 Tetor 2018

1809_1048 ARTMotion_Vendim_Bordi për Ankesa

Shkarko (729.8 KB) • 1 Tetor 2018

1809_1032 Maarif ndaj KTV_Vendim Bordi për Ankesa

Shkarko (538.3 KB) • 28 Shtator 2018

Shpallja e rekrutimit të jashtëm- Asistent Administrativ

Shkarko (145.5 KB) • 27 Shtator 2018

Shpallja e rekrutimit të jashtëm - Udheheqes i Divizionit për Ankesa dhe Përfaqësim

Shkarko (144.6 KB) • 27 Shtator 2018

«

1

2

3

4

5

6

...

147

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed