Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Strategjia për Kalim në Transmetim Digjital Tokësor në Republikën e Kosovës – dhjetor 2017-harmonizimi i verzionit të vitit 2015 me Udhezimin Administrativ nr 02_2012

Shkarko (1.1 MB) • 21 Shtator 2018

Shpallja e rekrutimit te brendshem- Udhëheqës Div per Pajtueshmeri dhe Harmonizim te Legjislacionit

Shkarko (144.4 KB) • 21 Shtator 2018

1809_1017 ARTMOTION_VENDIM_KPM

Shkarko (699.6 KB) • 20 Shtator 2018

Vazhdim i konkursit të jashtëm - Zyrtar Ligjor

Shkarko (144.1 KB) • 18 Shtator 2018

Vazhdim i konkursit të jashtëm -Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Shkarko (145.2 KB) • 18 Shtator 2018

«

1

2

3

4

5

6

7

...

147

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed