Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Njoftim për anulim të konkursit për Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Shkarko (201.9 KB) • 30 Janar 2019

Shpallja e rekrutimit te brendshem- Udhëheqës i Divizionit të Monitorimit dhe Analizave të Operatorëve të Shpërndarjes

Shkarko (145.5 KB) • 29 Janar 2019

Adresari_sherbimet mediale audio dhe audiovizuale_Transmetim Toksor_Shqip_ 2019

Shkarko (6.0 MB) • 21 Janar 2019

Vazhdim i konkursit te jashtem- zyrtar per buxhet dhe financa 2

Shkarko (145.4 KB) • 9 Janar 2019

Vazhdimi i konkursit te jashtem- Udhëheqës Div per Pajtueshmeri dhe Harmonizim te Legji

Shkarko (144.7 KB) • 9 Janar 2019

«

1

2

3

4

5

6

7

8

...

159

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed