Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Dokumente

Draft-Rregullore për nivelin dhe mënyrën e pagesës së taksës së licencës për shërbime mediale audio-vizuale_nëntor 2010

Draft-Rregullore

Shkarko (78.0 KB) • 22 Nëntor 2010

Vendim në lidhje me shpalljen e pavlefshme të Licencës së përkohshme të transmetimit të Radio Amadeusit

Vendim_shpalljen e pavlefshme të licencës _Radio Amadeusit

Shkarko (951.8 KB) • 4 Nëntor 2010

Adresari i Operatorëve Kabllor - 2011

Ky adresarë përmban të dhëna dhe kontakte të Operatorëve Kabllor

Shkarko (98.0 KB) • 29 Tetor 2010

Adresari i Ofruesve të Shërbimeve Programore - 2010

Ky adresarë përmban të dhëna dhe kontakte të Ofruesve të Shërbimeve Programore

Shkarko (122.0 KB) • 29 Tetor 2010

Tabela (lista) e të nominuarve për anëtar të KKPM-së_raundi i II-të

Të nominuarit në afatin e II-të, 4 - 15 Tetor 2010

Shkarko (50.1 KB) • 18 Tetor 2010

«

1

...

96

97

98

99

100

101

102

103

...

121

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed