Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Njoftimet

 

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

02.08.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 1 gusht 2017, ka mbajtur mbledhjen e rregullt. Pas miratimit të agjendës dhe procesverbalit të mbledhjes paraprake, KPM ka miratuar Raportin tremujor për periudhën prill – qershor 2017, i cili sipas nenit 15 të Ligjit Nr. 04/L-44 për KPM i dërgohet Kuvendit të Republikës së Kosovës. Në mbledhje KPM ka trajtuar disa raste ligjore të cilat k Lexo më shumë ...

MË 1 GUSHT 2017 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

31.07.2017 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 1 gusht  2017, në ora 10:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

NDAHET NGA JETA ANËTARJA E BORDIT TË ANKESAVE DUA DAUTI- KADRIU

07.07.2017 - Më 6 korrik 2017, papritur në moshë shumë të re ka ndërruar jetë znj. Dua Dauti- Kadriu, Anëtare e Bordit të Ankesave të Komisionit të Pavarur  të Mediave (KPM). znj. Dauti-Kadriu u lind në Prizren më 26 prill 1981. Ishte Juriste dhe Psikologe shumë e zonja.   Më 27 shkurt 2017, Kuvendi i Republikës së Kosovës e emëroi atë në pozitën e anëtares së Bordit të Ankesa në KPM. Lexo më shumë ...

KPM PUBLIKON RAPORTIN ME TË GJETURAT NGA MONITORIMI I MEDIAVE GJATË FUSHATËS SË ZGJEDHJEVE TË PËRGJITHSHME 2017

06.07.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave ka bërë monitorimin e ofruesve të shërbimeve mediale audiovizuale (OSHMA) të cilat kanë mbuluar fushatën e zgjedhjeve të përgjithshme 2017. Monitorimi ka pasur për qëllim vlerësimin e performancës së OSHMA-ve në pajtim me Kreun VIII “Mediat gjatë fushatës së zgjedhjeve” të Ligjit Nr. 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme. Të gjeturat nga monitorimi i Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

30.06.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 27 qershor  2017, mbajti mbledhjen e tetë me radhë, të kryesuar nga Kryetari z. Adnan MEROVCI. Pas miratimit të agjendës Komisoni miratoi procesverbalin nga mbledhja e kaluar. Në këtë mbledhje KPM ka trajtuar tri raste të licencimit dhe ka marrë vendim: Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Omega 3Miratim të kërkesës për Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

...

91

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed