Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Argjentina Grazhdani u zgjodh kryetare e Këshillit te KPM-së

26.03.2008 - Në takimin konstituiv të Këshillit të KPM-së me përbërje të re Argjentina Grazhdani u zgjodh kryetare e Këshillit të KPM-së. Lexo më shumë ...

PËRFUNDON AFATI I DORËZIMIT TË APLIKACIONEVE PËR LICENCË TË TV LOKALE NE MITROVICË

14.03.2008 - Sot, më 14 mars 2008, në ora 17:00 përfundon afati i dorëzimit të aplikacioneve për licencë transmetimi të KPM-së për televizion me mbulim lokal në Mitrovicë. Pas analizimit dhe vlerësimit të aplikacioneve të paraqitura brenda afatit të lartpërmendur Këshilli i KPM-së do të vendos për kandidatin më të suksesshëm të cilit do t’i lëshohet licenca për të operuar një televizion lokal në Mitrovicë. T Lexo më shumë ...

KUVENDI I KOSOVËS EMËROI SOT DAUT DEMAKUN DHE ARGJENTINA GRAZHDANIN ANËTARË TË KËSHILLIT TË KPM-së

14.05.2008 - Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës të mbajtur sot, me shumicë votash u emëruan dy anëtarët e rinj të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media. Këshilli i KPM-së që nga muaji gusht 2007 nuk ishte në përbërje të plotë. Në shtator  2007 u krijua Komisioni Ad Hoc për përzgjedhjen e dy kandidatëve nga gjithsej katër nominime nga shoqëria civile dhe më 9 nëntor 2007 ky Komision përzgjo Lexo më shumë ...

Tender publik për stacion televiziv lokal në gjuhën shqipe në Mitrovicë

07.02.2008 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, në takimin e mbajtur më 7 shkurt 2008 ka marrë vendim të hap tender për TV stacion lokal në Mitrovicë, duke marrë parasysh rëndësinë e sigurimit të një mundësie për qytetarët e Mitrovicës që të kenë qasje në informim televiziv në gjuhën shqipe, dhe me qëllim që të mos ketë zbrazëti të informimit televiziv të qytetarëve të kësaj komune. Licenca që do t’i Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-se mbajti takimin e 12-të

07.02.2008 - Këshilli i KPM-së mbajti takimin e 12-të. Takimin e udhëhoqi zëvendës kryesuesja e Këshillit të KPM-së znj. Milena Djeric. Dokumentet e miratuara në parim si dokumente pune nga Këshilli i KPM-së janë si në vijim: • Draft raportin vjetor të KPM-së• Draft Rregullorën mbi mbrojtjen e të miturve nga përmbajtja që mund të ketë ndikim të dëmshëm në zhvillimin e tyre fizik, mental dhe moral.• Draft rap Lexo më shumë ...

«

1

...

97

98

99

100

101

102

103

104

...

106

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed