Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Vendim i Këshillit të KPM-së në lidhje me aplikacionet për TV stacion lokal në Mitrovicë

07.02.2008 -  Vendim i Këshillit të KPM-së në lidhje me aplikacionet për TV stacion lokal në Mitrovicë Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-së do të licencojë dhjetë (10) Operatorë Kabllorë

09.08.2010 - Këshilli i KPM-së do të licencojë dhjetë (10) Operatorë Kabllorë Lexo më shumë ...

Vendim i Këshillit të KPM-së për Revokim të vendimit CIMC 2007/2

09.08.2010 - Vendim i Këshillit të KPM-së për Revokim të Vendimit CIMC 2007/2 Lexo më shumë ...

KËSHILLI I KPM-SË PËRFUNDOI TAKIMIN E PESËMBËDHJETË ME RADHË

10.05.2008 - Më 9 dhe10 maj 2008, Këshilli i KPM-së mbajti takimin e radhës në të cilin u shqyrtuan këto pika: 1. Miratimi i Agjendës 2. Miratimi i Procesverbalit të takimit të Këshillit të datës 7 shkurt 2008 3. Miratim i Procesverbalit të takimit të Këshillit të datës 7 prill 2008 4. Aplikacionet për TV lokale në Mitrovicë 5. Aplikacionet për licencë për Operatorët Kabllorë 6. Rekomandimi për përcaktimin e Lexo më shumë ...

PËRFUNDOI AFATI I APLIKIMIT PËR OPERATORËT AKTIV KABLLOR

17.04.2008 - KOMUNIKATË PËR SHTYP Më 15 prill 2008, ka përfunduar afati i dorëzimit të aplikacioneve nga ana e operatorëve aktiv kabllor. Prej hyrjes në fuqi të rregullës së KPM-së për Rregullimin e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë (CIMC 2007/04), e cila ka hyrë në fuqi më datë 06 korrik 2007, për licencë të KPM-së deri më tani kanë aplikuar gjithsej 13 operator kabllor. Këtu më Lexo më shumë ...

«

1

...

98

99

100

101

102

103

104

105

...

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed