Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Tender publik për stacion televiziv lokal në gjuhën shqipe në Mitrovicë

07.02.2008 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, në takimin e mbajtur më 7 shkurt 2008 ka marrë vendim të hap tender për TV stacion lokal në Mitrovicë, duke marrë parasysh rëndësinë e sigurimit të një mundësie për qytetarët e Mitrovicës që të kenë qasje në informim televiziv në gjuhën shqipe, dhe me qëllim që të mos ketë zbrazëti të informimit televiziv të qytetarëve të kësaj komune. Licenca që do t’i Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-se mbajti takimin e 12-të

07.02.2008 - Këshilli i KPM-së mbajti takimin e 12-të. Takimin e udhëhoqi zëvendës kryesuesja e Këshillit të KPM-së znj. Milena Djeric. Dokumentet e miratuara në parim si dokumente pune nga Këshilli i KPM-së janë si në vijim: • Draft raportin vjetor të KPM-së• Draft Rregullorën mbi mbrojtjen e të miturve nga përmbajtja që mund të ketë ndikim të dëmshëm në zhvillimin e tyre fizik, mental dhe moral.• Draft rap Lexo më shumë ...

Zëri i Sharrit urdhërohet që të respektojë Vendimin e Këshillit të KPM-së

09.08.2010 - Zyra e Shefit Ekzekutiv me 18 janar 2008, i ka dorëzuar Radio Zërit i Sharrit Urdhrin për ndërprerjen e menjëhershme të transmetimit ilegal, Nëse ky urdhër nuk do te respektohet në të kundërtën nga KPM do të merren masat e parashikuar me ligj për konfiskimin e pajisjeve të transmetimit. Ky veprim është bazuar në vendimin e 15.11.2007, Ankesa 2007/14:KPM v Radio Zëri i Sharrit Këshillit të KPM-së Lexo më shumë ...

KPM-ja merr veprime ndaj stacionit televiziv ilegal në Mitrovicë

09.08.2010 - KOMUNIKATË PËR SHTYP  Zyra e Shefit Ekzekutiv e Komisionit të Pavarur për Media (KPM), me autorizim të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media  lëshon sot deklaratën në vijim: Në një veprim për të zbatuar Ligjin e KPM-së, personeli i KPM sot ka vizituar vendndodhjen e sistemit të transmetimit të “TV Mitrovicës”, në mënyrë që të konfiskojë pajisjen e transmetimit për të pamundësu Lexo më shumë ...

Njoftim lidhur me raportin e KPM-së mbi pajtueshmërinë e mediave me Rregullën e Zgjedhjeve 11/2007

26.12.2007 - Gjatë periudhës së fushatës zgjedhore, prej 25 tetorit deri më 17 nëntor 2007, Komisioni i Pavarur për Media (KPM) ka qenë përgjegjëse për të siguruar  pajtueshmërinë me Rregullën e Zgjedhjeve 11/2007 të Komisionit Qendrorë Zgjedhor (KQZ), për sjelljen mediave gjatë fushatës së zgjedhjeve në Kosovë. Komisioni i Pavarur për Media ka përgatitur raportin mbi nivelin e pajtueshmërisë së subjekt Lexo më shumë ...

«

1

...

100

101

102

103

104

105

106

107

...

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed