Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Njoftim lidhur me raportin e KPM-së mbi pajtueshmërinë e mediave me Rregullën e Zgjedhjeve 11/2007

26.12.2007 - Gjatë periudhës së fushatës zgjedhore, prej 25 tetorit deri më 17 nëntor 2007, Komisioni i Pavarur për Media (KPM) ka qenë përgjegjëse për të siguruar  pajtueshmërinë me Rregullën e Zgjedhjeve 11/2007 të Komisionit Qendrorë Zgjedhor (KQZ), për sjelljen mediave gjatë fushatës së zgjedhjeve në Kosovë. Komisioni i Pavarur për Media ka përgatitur raportin mbi nivelin e pajtueshmërisë së subjekt Lexo më shumë ...

Deklaratë Publike e Këshillit të KPM-së lidhur me sigurimin e financimit të RTK-së

09.08.2010 -  Deklaratë Publike e Këshillit të KPM-së lidhur me sigurimin e financimit të RTK-së Lexo më shumë ...

Agjencitë dhe institucionet e pavarura unike në mbrojtje të pavarësisë së tyre

14.12.2007 - Të premtën, më 14 dhjetor 2007, Komisioni i Pavarur për Media (KPM) organizoi takimin e përbashkët të agjencive dhe institucioneve të pavarura të Kosovës.  Ky takim pason pas publikimit të raportit të OSBE-së më 6 dhjetor 2007 për agjencitë dhe institucionet e pavarura në demokracinë e Kosovë. Agjencionet pjesëmarrëse në këtë takim, duke mirëpritur dhe mbështetur plotësisht raportin në fjalë, Lexo më shumë ...

FTESË PËR LICENCIM TË OPERATORËVE AKTIV KABLLOR

30.11.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media (KPM), duke vepruar në bazë të Nenit 2.5 dhe Nenit 11 të Ligjit për KPM-në, Nr. 02/L-15, më datë 06 korrik 2007 ka lëshuar Rregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë. Në bazë të 6 të rregullores së përmendur më lartë,  operatorët aktivë kabllorë duhet të aplikojnë për licencë jo më vonë se tre muaj nga data e hyrjes Lexo më shumë ...

KËSHILLI I KPM-së PËRFUNDOI TAKIMIN E NJËMBËDHJETË

09.11.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media sot mbajti takimin e njëmbëdhjetë. Fillimisht, Këshilli emëroi unanimisht Zëvendës Kryesuesin e Këshillit të KPM-së. Këshilli vendosi që të zgjedh Kryesuesin e Këshillit posa të bëhet zgjedhja e dy anëtarëve të Këshillit nga Kuvendi i Kosovës për të plotësuar dy pozita të cilat kanë mbetur të lira që nga muaji gusht 2007. Këshilli u pajtua me rekomandimin Lexo më shumë ...

«

1

...

101

102

103

104

105

106

107

108

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed