Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KPM MORI PJESË NË KONFERENCËN SHKENCORE TË ORGANIZUAR ME RASTIN E 20 VJETORIT TË THEMELIMIT TË AUTORITETIT TË MEDIAVE AUDIOVIZIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË (AMA)

06.05.2019 - Më 3 maj 2019, një delegacion i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), i kryesuar nga Kryetari i Komisionit të KPM-së z.Muja FERATI dhe U.D. Kryeshef Ekzektuiv të KPM-së z. Luan LATIFI, morën pjesë në ngjarjen e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA), të Republikës së Shqipërisë.Fillimisht delegacioni i KPM-së u prit nga Kryetari i AMA-s z. Gent Lexo më shumë ...

DITA NDËRKOMBËTARE E LIRISË SË SHTYPIT

03.05.2019 - Me rastin e 3 majit, Ditës Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit, Komisioni i Pavarur i Mediave, rikujton rëndësinë që ka respektimi i kësaj vlere thelbësore të sistemeve demokratike e që kontribut të çmueshëm në krijimin e një shoqërie stabile, gjithëpërfshirëse, duke garantuar njëkohësisht qasje në informata dhe garantim të lirisë së shprehjes. Duke pas për bazë misionin  e KPM-së Lexo më shumë ...

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

30.04.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 26 prill 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e pestë të rregullt për vitin 2019.  Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Tremujor janar – mars 2019 për p Lexo më shumë ...

MË 26 PRILL 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

24.04.2019 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 26 prill 2019, në ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

GRUPI PUNUES PËR ÇËSHTJE TEKNIKE MBAJTI MBLEDHJEN E PARË

04.04.2019 - Sot më 4 prill 2019, në  selinë e Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM),  u mbajt takimi konstituiv i Grupit Punues për Çështje Teknike. Në bazë të vendimit të KPM-së të mbledhjes së mbajtur me 21 mars 2019, është krijuar Grupi Punues për Çështje Teknike.  Qëllimi i formimit të këtij Grupi Punues është që të shtyhet përpara  procesi i punës së digjitalizimit të Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

7

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed