Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Njoftimet

 

KPM PUBLIKON RAPORTIN ME TË GJETURAT NGA MONITORIMI I MEDIAVE GJATË FUSHATËS SË ZGJEDHJEVE TË PËRGJITHSHME 2017

06.07.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave ka bërë monitorimin e ofruesve të shërbimeve mediale audiovizuale (OSHMA) të cilat kanë mbuluar fushatën e zgjedhjeve të përgjithshme 2017. Monitorimi ka pasur për qëllim vlerësimin e performancës së OSHMA-ve në pajtim me Kreun VIII “Mediat gjatë fushatës së zgjedhjeve” të Ligjit Nr. 03/L-073 për Zgjedhjet e Përgjithshme. Të gjeturat nga monitorimi i Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

30.06.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 27 qershor  2017, mbajti mbledhjen e tetë me radhë, të kryesuar nga Kryetari z. Adnan MEROVCI. Pas miratimit të agjendës Komisoni miratoi procesverbalin nga mbledhja e kaluar. Në këtë mbledhje KPM ka trajtuar tri raste të licencimit dhe ka marrë vendim: Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Omega 3Miratim të kërkesës për Lexo më shumë ...

MË 27 QERSHOR KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

27.06.2017 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 27 qershor 2017, në ora 10:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

18.05.2017 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 18 maj 2017, ka mbajtur mbledhjen e gjashtë me radhë, të kryesuar nga Kryetari z. Adnan MEROVCI. Pas miratimit të agjendës dhe procesverbalit nga mbledhja paraprake, KPM ka diskutuar rreth përcaktimit të kritereve të pakos së dokumentacionit për shpalljen e tenderit publik për kanalet 46 dhe 58, siç përcaktohet në Shtojcën e Ligjit Nr. 05/L-027. Kriteret Lexo më shumë ...

MË 18 MAJ KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

17.05.2017 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 18 maj 2017, në ora 10:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

«

1

...

3

4

5

6

7

8

9

10

...

96

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed