Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

FTESË PËR NOMINIME PËR KËSHILLIN E KPM-së

10.04.2008 - Mandati i dy anëtarëve të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media (KPM) nga Shoqëria Civile skadon më 28 gusht të këtij viti, ndërsa Neni 4.1 i Ligjit të KPM-së parasheh që “Me zgjidhjen e statusit politik të Kosovës, numri i anëtarëve të Këshillit mbetet i njëjtë, shtatë (7) ku dy të fundit janë anëtarë vendorë të emëruar në përputhje me procedurat e përshkruara në nenin 4.4 të këtij Ligji”. Lexo më shumë ...

Më 15 Prill 2008 të gjithë operatorët aktivë kabllorë duhet të përfundojnë procesin e aplikimit për licencë të KPM-së

08.04.2008 - Në takimin e Këshillit të KPM-së të mbajtur dje, më 7 prill 2008, është marrë vendim që afati përfundimtar për kompletimin dhe dorëzimin e aplikacioneve për licencimin e operatorëve aktivë kabllorë në Kosovë të jetë data 15 prill 2008. Këshilli i KPM-së e ka miratuar Rregulloren për Distribuimin Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë (CIMC 2007/04) më 06 korrik 2007. Deri më tani në KP Lexo më shumë ...

Argjentina Grazhdani u zgjodh kryetare e Këshillit te KPM-së

26.03.2008 - Në takimin konstituiv të Këshillit të KPM-së me përbërje të re Argjentina Grazhdani u zgjodh kryetare e Këshillit të KPM-së. Lexo më shumë ...

PËRFUNDON AFATI I DORËZIMIT TË APLIKACIONEVE PËR LICENCË TË TV LOKALE NE MITROVICË

14.03.2008 - Sot, më 14 mars 2008, në ora 17:00 përfundon afati i dorëzimit të aplikacioneve për licencë transmetimi të KPM-së për televizion me mbulim lokal në Mitrovicë. Pas analizimit dhe vlerësimit të aplikacioneve të paraqitura brenda afatit të lartpërmendur Këshilli i KPM-së do të vendos për kandidatin më të suksesshëm të cilit do t’i lëshohet licenca për të operuar një televizion lokal në Mitrovicë. T Lexo më shumë ...

KUVENDI I KOSOVËS EMËROI SOT DAUT DEMAKUN DHE ARGJENTINA GRAZHDANIN ANËTARË TË KËSHILLIT TË KPM-së

14.05.2008 - Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës të mbajtur sot, me shumicë votash u emëruan dy anëtarët e rinj të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media. Këshilli i KPM-së që nga muaji gusht 2007 nuk ishte në përbërje të plotë. Në shtator  2007 u krijua Komisioni Ad Hoc për përzgjedhjen e dy kandidatëve nga gjithsej katër nominime nga shoqëria civile dhe më 9 nëntor 2007 ky Komision përzgjo Lexo më shumë ...

«

1

...

90

91

92

93

94

95

96

97

...

100

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed