Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Njoftimet

 

FTESË PËR REGJISTRIM TË OPERATORËVE AKTIV KABLLOR

06.08.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media (KPM), duke vepruar në bazë të Nenit 2.5 dhe Nenit 11 të Ligjit për KPM-në, Nr. 02/L-15, më datë 06 korrik 2007 ka lëshuarRregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë. Në bazë të Nenit 5 të rregullores së përmendur më lartë,  operatorët aktivë kabllorë duhet të regjistrohen jo më vonë se një muaj pas miratimit të rregu Lexo më shumë ...

Komunikatë për Media

01.06.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në mbledhjen e radhës të mbajtur më 1 qershor 2007, aprovoi për dërgim për komente nga publiku Draft Rregulla për Reklamim për Subjektet Transmetuese dhe Draft Rregulloren për Mbrojtjen e të Miturve. KPM pret komente nga publiku deri më 20 qershor 2007 në orën 16.30. Komentet mund të dërgohen përmes postës elektronike në adresën: info@imc-ko.org apo për Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-së përfundoi takimin e dhjetë

29.06.2007 - Në takimin e të premtës, më 29 qershor 2007, Këshilli i KPM-së ka miratuar: - Rregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë;- Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për Licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të shërbimeve të programeve përmes kabllos;- Rregullën për Reklamim për Subjektet Transmetuese. Këto vendime hyjnë në fu Lexo më shumë ...

Ftesë për komente për Draft Vendimin për Operatorët Kabllorë

11.06.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në mbledhjen e radhës të mbajtur më 11 qershor 2007, aprovoi për dërgim për komente nga publiku  Draft Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për Licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të shërbimeve të programeve përmes kabllos. Gjithashtu, KPM ka përgatitur edhe Memon Sqaruese lidhur me këtë Draft Vendim. KPM pret k Lexo më shumë ...

Draft Rregullorja për distribuimin kabllor të programeve radio-televizive në Kosovë

14.05.2007 - Këshilli i KPM-së aprovoi Draft Rregullorën për distribuimin kabllor të programeve radio-televizive në Kosovë  për tu dërguar për komente nga publiku. Periudha  për komente do fillon nga 14 maj 2007 deri më 24 maj 2007 në orën 16.30. Komentet tuaja mund t'i dërgoni në  adresën elektronike të KPM-së:www.kpm-ks.org Lexo më shumë ...

«

1

...

92

93

94

95

96

97

98

99

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed