Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

FTESË PËR LICENCIM TË OPERATORËVE AKTIV KABLLOR

30.11.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media (KPM), duke vepruar në bazë të Nenit 2.5 dhe Nenit 11 të Ligjit për KPM-në, Nr. 02/L-15, më datë 06 korrik 2007 ka lëshuar Rregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë. Në bazë të 6 të rregullores së përmendur më lartë,  operatorët aktivë kabllorë duhet të aplikojnë për licencë jo më vonë se tre muaj nga data e hyrjes Lexo më shumë ...

KËSHILLI I KPM-së PËRFUNDOI TAKIMIN E NJËMBËDHJETË

09.11.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media sot mbajti takimin e njëmbëdhjetë. Fillimisht, Këshilli emëroi unanimisht Zëvendës Kryesuesin e Këshillit të KPM-së. Këshilli vendosi që të zgjedh Kryesuesin e Këshillit posa të bëhet zgjedhja e dy anëtarëve të Këshillit nga Kuvendi i Kosovës për të plotësuar dy pozita të cilat kanë mbetur të lira që nga muaji gusht 2007. Këshilli u pajtua me rekomandimin Lexo më shumë ...

PSSP ka emëruar z.KAROL JAKUBOWICZ si anëtar të dytë ndërkombëtar të Këshillit të KPM-së

06.09.2007 - Ju informojmë se PSSP ka emëruar z.KAROL JAKUBOWICZ si anëtar të dytë ndërkombëtar të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media. Mandati i z. JAKUBOWICZ ka filluar prej 28 gusht 2007 dhe do të zgjasë deri më 28 gusht 2008. Ai është doktor i Sociologjisë së Komunikimit Masiv, Univerziteti Varshvës, Poloni. Aktualisht është anëtar i Këshillit Ndërqeveritar për Informim për të Gjitha Programet, U Lexo më shumë ...

FTESË PËR REGJISTRIM TË OPERATORËVE AKTIV KABLLOR

06.08.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media (KPM), duke vepruar në bazë të Nenit 2.5 dhe Nenit 11 të Ligjit për KPM-në, Nr. 02/L-15, më datë 06 korrik 2007 ka lëshuarRregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë. Në bazë të Nenit 5 të rregullores së përmendur më lartë,  operatorët aktivë kabllorë duhet të regjistrohen jo më vonë se një muaj pas miratimit të rregu Lexo më shumë ...

Komunikatë për Media

01.06.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në mbledhjen e radhës të mbajtur më 1 qershor 2007, aprovoi për dërgim për komente nga publiku Draft Rregulla për Reklamim për Subjektet Transmetuese dhe Draft Rregulloren për Mbrojtjen e të Miturve. KPM pret komente nga publiku deri më 20 qershor 2007 në orën 16.30. Komentet mund të dërgohen përmes postës elektronike në adresën: info@imc-ko.org apo për Lexo më shumë ...

«

1

...

96

97

98

99

100

101

102

103

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed