Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

KPM30.06.2017 -

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 27 qershor  2017, mbajti mbledhjen e tetë me radhë, të kryesuar nga Kryetari z. Adnan MEROVCI. Pas miratimit të agjendës Komisoni miratoi procesverbalin nga mbledhja e kaluar.

Në këtë mbledhje KPM ka trajtuar tri raste të licencimit dhe ka marrë vendim:  • Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Omega 3


  • Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Fokusi


  • Miratim të kërkesës për Licencim të Labia TV për të vepruar si Ofrues të Shërbimeve Mediale Audio-vizuele (OSHMA).KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE


Kthehu mbrapa