Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Pakoja për informim për nominimin e dy anëtarëve të Këshillit të KPM-së nga shoqëria civile

09.08.2010 -

Në përputhje me Ligjin nr.02/L-15, Neni 4.4 b, Shefi Ekzekutiv i Zyrës së KPM-së obligohet të kërkoj nominime për zgjedhjen e dy kandidatëve nga shoqëria civile.

Informatat lidhur me kualifikimet, procedurat dhe formularët për nominim mund t'i gjeni duke klikuar  Pakoja për informim për nominimin e dy anëtarëve të Këshillit të KPM-së nga shoqëria civile.


Kthehu mbrapa