Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

EMËROHEN DY ANËTARE TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

06.06.2018 -

Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën e mbajtur me 30 maj 2018, ka shqyrtuar rekomandimin e Komisionit Ad Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtarë të Komisioni të Pavarur të Mediave dhe ka zgjedhur 2 anëtarë të KPM-së.

Ata janë znj.Anita Muriqi dhe z.Muja Ferati.  Mandatet e tyre janë përcaktuar me short siç parashihet me nenin 13, paragrafi 2, i Ligji Nr. 04/L-44 për KPM-në.

Mandatet janë si më poshtë:

  • Anita Muriqi - mandat 2 (dy) vjeçar
  • Muja Ferati - mandat 2 (dy) vjeçar

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE


Kthehu mbrapa