Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Takimi i rradhës i Këshillit të KPM-së

14.04.2007 -

Takimi i radhës i Këshillit të KPM-së do të mbahet të hënën më16 prill në orën 15.00 dhe do të vazhdoj të martën më 17 prill me fillim prej orës 08:30.
 


Kthehu mbrapa