Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Këshilli i KPM-së përmbylli takimin e tretë

18.04.2007 -

Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në seancën e fundit të mbajtur më 16 dhe 17 prill 2007, mori tri vendime.

Me shumicë votash u miratua Vendimi për Taksën për Licencë ndërsa draft-rregullorja për Distribuim Kabllor të programeve radio-televizive u miratua për t’u dërguar për dëgjim publik.
Këshilli i KPM-së në këtë seancë, gjithashtu mori Vendimin për Delegimin e përgjegjësive të Shefit Ekzekutiv të KPM-së.


Kthehu mbrapa