Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Vendimi për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për Licencim të Radios dhe TV-së

09.08.2010 -

Në pajtim me nenin 16.1 të Ligjit Nr. 02/L-15 për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetim, Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media mori:
Vendim për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për Licencim të Radios dhe TV-së


Kthehu mbrapa