Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Ftesë për komente për Draft Vendimin për Operatorët Kabllorë

11.06.2007 -

Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në mbledhjen e radhës të mbajtur më 11 qershor 2007, aprovoi për dërgim për komente nga publiku  Draft Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për Licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të shërbimeve të programeve përmes kabllos. Gjithashtu, KPM ka përgatitur edhe Memon Sqaruese lidhur me këtë Draft Vendim.

KPM pret komente nga publiku deri më 26 qershor 2007 në orën 16.30. Komentet mund të dërgohen përmes postës elektronike në adresën: info@kpm-ks.org apo përmes faksit në 038/245 034


Kthehu mbrapa