Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Këshilli i KPM-së përfundoi takimin e dhjetë

29.06.2007 -

Në takimin e të premtës, më 29 qershor 2007, Këshilli i KPM-së ka miratuar:

- Rregulloren e Distribuimit Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë;
- Vendimin për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës të taksës për Licencim të Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesve të shërbimeve të programeve përmes kabllos;
- Rregullën për Reklamim për Subjektet Transmetuese.

Këto vendime hyjnë në fuqi nga data e nënshkrimit të tyre, më 6 korrik 2007.


Kthehu mbrapa