Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Raporti Vjetor i KPM-së për Vitin 2006

13.03.2007 -

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Komisioni i Pavarur për Media (KPM) ka publikuar Raportin Vjetor për Vitin 2006. Këshilli i KPM-së i ka dorëzuar Kuvendit të Kosovës këtë raport më 28 shkurt 2007, konform Nenit 3.8. të Ligjit për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetimin.

Raporti në vete ngërthen të dhënat e plota lidhur me përcaktimin dhe zbatimin e politikës transmetuese, dhënien e licencave, ankesat, sanksionet dhe vendimet lidhur me këto ankesa/raste, të dhënat financiare, aktivitetet tjera lidhur me transmetimin si dhe objektivat për vitin e ardhshëm.

Raportin e plotë mund ta gjeni në web-faqen e KPM-së, www.kpm-ks.org duke klikuar Raporti Vjetor i KPM-së 2006. 
 


Kthehu mbrapa