Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

29.07.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 24 korrik 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e tetë të rregullt për vitin 2019. Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Tremujor prill – qershor 2019 për punë Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 24 KORRIK 2019

22.07.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 24 korrik  2019, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

18.06.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 17 qershor 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e shtatë të rregullt për vitin 2019. Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të  mbledhjes Komisioni i KPM-së ka trajtuar edhe disa kërkesa në rastet e licen Lexo më shumë ...

MË 17 QERSHOR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

13.06.2019 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 17 qershor 2019, në ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

REAGIM I KPM PËR SHKELJEN E KODIT TË ETIKËS NË DISA RAPORTIME PËR RASTIN E GRUAS ROME DHE ARRESTIMET NË VERI

10.06.2019 - Në bazë të monitorimit të Ofruesve të Shërbimeve Mediale Vizuele (OSHMA), Komisioni i Pavarur për Media ka vërejtur se disa prej tyre nuk kanë respektuar plotësisht rregullat dhe parimet etikës gjatë raportimit rreth rastit të rrahjes së një gruaje të komunitetit rom si dhe në rastin e arrestimeve të kryera në disa komuna në veri të Kosovës. Sipas Kodit të Etikës për Ofruesit e Shërbi Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed