Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Memo Sqaruese lidhur me Draft Vendimin për Mënyrën e Nivelit dhe të Pagesës për Taksën e Operatorëve Kabllorë dhe Ofruesit e Shërbimeve të Programeve përmes Kabllos

Shkarko (26.9 KB) • 9 Gusht 2010

Draft Rregullorja e distribuimit kabllor të programeve radio televizive në Kosovë

Shkarko (132.7 KB) • 9 Gusht 2010

CIMC_2007/01 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS SË TAKSËS PËR LICENCIM TË RADIOS DHE TV-së

Vendim për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për licencim të Radios dhe TV-së_ CIMC_2007/01 nuk është në fuqi, pasi që KPM ka miratuar akt të ri nënligjor, KKPM-2010/02 Rregulloren për nivelin dhe mënyrën e pagesës së taksës së licencës, për shërbimet mediale audio-vizuale që rregullon këtë aspekt.

Shkarko (103.7 KB) • 9 Gusht 2010

Lista e të nominuarve të pranuar gjatë procesit të parë

Shkarko (23.3 KB) • 9 Gusht 2010

Vendimin për delegimin e përgjegjësive të shefi ekzekutiv i KPM-së/ CIMC 2007/02

Shkarko (37.5 KB) • 9 Gusht 2010

«

1

...

163

164

165

166

167

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed