Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Formularë për aplikim

Formularë për aplikim për radio në gjuhen rome

Shkarko (78.3 KB) • 9 Gusht 2010

KUSHTET DHE TERMET E PËRGJITHSHME TË LICENCËS SË KPM-së PËR DISTRIBUIMIN KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Shkarko (52.2 KB) • 12 Shtator 2008

«

1

...

171

172

173

174

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed