Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Tender publik për një radio stacion lokal në gjuhën Rome

05.02.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, i themeluar më  28 gusht 2006, ka vendosur se nuk do të shqyrtojë ndonjë kërkesë të re për licencë transmetuese apo kërkesa për ndryshim të licencës që përfshijnë ndryshime në Pjesën  2 (Specifikimet teknike) dhe Pjesën 4 (Zona e mbulimit) të licencës. Këshilli është duke punuar për të filluar me procesin e ri-licencimit këtë vit, proces i ci Lexo më shumë ...

Njoftim i Këshillit të KPM për mbledhjen e saj të ardhshme më 30 nëntor 2006

27.11.2006 - Të enjtën, më 30 nëntor 2006, duke filluar nga ora 9:00 do të mbahet takimi i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave. Takimi do të mbahet në zyrën e Komisionit të Pavarur të Mediave.   Lexo më shumë ...

KUMTESË E KOMISIONIT TË PAVARUR PËR MEDIA

15.11.2006 - Zgjedhja e paradokohshme e Shefit Ekzekutiv të Zyrës së Komisionit të Pavarur për Media / KPM është përcjellur me reagime pakënaqësie në dy media. Fillimisht gazeta “Express” me 26 tetor 2006 në faqet 12 e 13 ka botuar artikullin “Nailja e panjohur”. Në këtë shkrim “Express” kritikon vendimin e Këshillit të KPM-së për të zgjedhur Naile Selimaj-Krasniqi Shefe Ekzekutive të Zyrës së KPM-së. Sipas Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-së emëroi Znj. Naile Selimaj - Krasniqi për Shef Ekzekutiv të zyres së KPM-së

19.10.2006 - KOMUNIKATË PËR SHTYP Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, në mbledhjen e tij më 16 tetor 2006, emëroi znj. Naile Selimaj - Krasniqi Shefe Ekzekutive e Komisionit të Pavarur për Media. Znj. Selimaj - Krasniqi, e cila deri më tani ka qenë Kryesuese e Divizionit të Licencimit në Zyrën e Komisionerit të Përkohshëm për Media dhe Komisionit të Pavarur për Media do të jetë Shefja Ekzekutive e pa Lexo më shumë ...

Takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave

13.10.2006 - Të hënën, më 16 tetor 2006, duke filluar nga ora 12:00 do të mbahet takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave. Takimi do të mbahet në zyrën e Komisionit të Pavarur të Mediave. Lexo më shumë ...

«

1

...

105

106

107

108

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed