Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 17 MAJ 2019

15.05.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 17 maj  2019, ora 10:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

KPM PRITI NË TAKIM PUNE NJË GRUP TË GAZETARËVE TË RINJ KOSOVAR

13.05.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), priti sot në takim pune një grup gazetarësh të rinj nga Kosova, në kuadër të një vizite studimore të organizuar nga OSBE. Grupi i gazetarëve u prit nga Ushtruesi i Detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv, z. Luan Latifi së bashku me zyrtarë tjerë të Zyrës Ekzektuive. z. Latifi fillimisht u uroi  mirëseardhje gazetarëve dhe potencoi se KPM si instituci Lexo më shumë ...

KPM DISKUTON ME STUDENTËT E GAZETARISË KODIN ETIK DHE AKTET TJERA QË RREGULLOJNË OFRUESIT E SHËRBIEMVE MEDIALE AUDIO-VIZUELE

10.05.2019 - Nënkryetarja e Komisionit të Pavarur për Media (KPM), znj. Violeta Hyseni Kelmendi, Ushtruesi i Detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv, z. Luan Latifi dhe Udhëheqësi i Divizioinit për Monitorim dhe Analiza, z. Mirand Tafarshiku kanë prezantuar para një grupi studentësh të Universitetit AAB rregullativën ligjore të KPM-së, që rregullon Shërbimet Mediale Audio-Vizuele në Kosovë, me theks të veçant Lexo më shumë ...

KPM MORI PJESË NË KONFERENCËN SHKENCORE TË ORGANIZUAR ME RASTIN E 20 VJETORIT TË THEMELIMIT TË AUTORITETIT TË MEDIAVE AUDIOVIZIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË (AMA)

06.05.2019 - Më 3 maj 2019, një delegacion i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM), i kryesuar nga Kryetari i Komisionit të KPM-së z.Muja FERATI dhe U.D. Kryeshef Ekzektuiv të KPM-së z. Luan LATIFI, morën pjesë në ngjarjen e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Autoritetit të Mediave Audiovizive (AMA), të Republikës së Shqipërisë.Fillimisht delegacioni i KPM-së u prit nga Kryetari i AMA-s z. Gent Lexo më shumë ...

DITA NDËRKOMBËTARE E LIRISË SË SHTYPIT

03.05.2019 - Me rastin e 3 majit, Ditës Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit, Komisioni i Pavarur i Mediave, rikujton rëndësinë që ka respektimi i kësaj vlere thelbësore të sistemeve demokratike e që kontribut të çmueshëm në krijimin e një shoqërie stabile, gjithëpërfshirëse, duke garantuar njëkohësisht qasje në informata dhe garantim të lirisë së shprehjes. Duke pas për bazë misionin  e KPM-së Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed