Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 29 MARS 2019

27.04.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 29 mars  2019, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE   Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

27.03.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 21 mars 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e tretë rregullt për vitin 2019.  Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Vjetor  për periudhën kohore 1 janar 2018 - 31 dhjetor Lexo më shumë ...

SHTYHET AFATI PËR APLIKIM PËR LICENCË TË RADIOS NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

27.03.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) në bazë të nenit 21, 22 dhe 23 të Ligjit për KPM-në Nr. 04/L-44, më datë 15 shkurt 2019 ka shpallur konkurs publik për dhënien e licencave për transmetim në radio, për shatë lokacione të Republikës së Kosovës. Konkursi   ka qenë i hapur deri më datën 15 mars 2019. KPM ka pranuar aplikacionet që kanë ardhur deri në këtë afat, por për disa loka Lexo më shumë ...

MË 21 MARS 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

18.03.2019 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 21 mars 2019, në ora 13:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

07.03.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), bazuar në nenin 11 të Ligjit Nr. 04/L-44 për KPM-në dhe  Vendimit të Kuvendit të Republikës së Kosovës  Nr.06-V-321, datë 28.02.2019, bën ftesë publike për nominime për një (1) anëtarë të KPM-së nga radhët e komunitetit jo shumicë.  Nominimet mund të bëhen nga çdo person apo organizatë e regjistruar ligjërisht në Republikën e Kos Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

7

8

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed