Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

GRUPI PUNUES PËR ÇËSHTJE TEKNIKE MBAJTI MBLEDHJEN E PARË

04.04.2019 - Sot më 4 prill 2019, në  selinë e Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM),  u mbajt takimi konstituiv i Grupit Punues për Çështje Teknike. Në bazë të vendimit të KPM-së të mbledhjes së mbajtur me 21 mars 2019, është krijuar Grupi Punues për Çështje Teknike.  Qëllimi i formimit të këtij Grupi Punues është që të shtyhet përpara  procesi i punës së digjitalizimit të Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

03.04.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 29 mars 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e katërt rregullt për vitin 2019.  Në fillim të mbledhjes Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe procesverbalin. Në vazhdën e punës së KPM me procesin e digjitalizimit, KPM ka  shqyrtuar Termat të Referencës për Grupin Punues për Çë Lexo më shumë ...

LUAN LATIFI CAKTOHET USHTRUES DETYRE PËR KRYESHEF EKZEKUTIV TË KPM-SË

01.04.2019 - Në mbledhjen Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM) e mbajtur më 29 mars 2019, Anëtarët e Komisionit të KPM-së, duke u bazuar në nenin 3 paragrafi 2.9 të Ligjit Nr. 04/L-44  për Komisionin e Pavarur të Mediave dhe në Nenin 30, paragrafi 1 dhe 4 të Ligjit Nr. 03/L-149 për Shërbimin Civil në Republikën e Kosovës,  morën vendim për caktimin e Ushtruesit të Detyrës të Kryeshefi Lexo më shumë ...

SHTYHET AFATI PËR KOMENTE PUBLIKE PËR DY DRAFT RREGULLORE

01.04.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), në mbledhjen e mbajtur më 21 dhjetor 2018, ka aprovuar për dëgjim publik këto draft rregullore: -   DRAFT RREGULLORE PËR PRONËSINË DHE KONCENTRIMIN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIOVIZUALE   -  DRAFT RREGULLORE PËR MBËSHTETJEN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIOVIZUALE ME MBULIM TOKËSOR LOKAL DHE REGJIO Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 29 MARS 2019

27.04.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 29 mars  2019, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE   Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

7

8

9

...

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed