2271 - Lajmi_i_plot | KPM

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KPM-së

30 June 2017

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 27 qershor  2017, mbajti mbledhjen e tetë me radhë, të kryesuar nga Kryetari z. Adnan MEROVCI. Pas miratimit të agjendës Komisoni miratoi procesverbalin nga mbledhja e kaluar.

Në këtë mbledhje KPM ka trajtuar tri raste të licencimit dhe ka marrë vendim:

 

 

  • Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Omega 3

 

  • Miratim të kërkesës për ndryshim të pronësisë se Radio Fokusi

 

  • Miratim të kërkesës për Licencim të Labia TV për të vepruar si Ofrues të Shërbimeve Mediale Audio-vizuele (OSHMA).


 

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE