Të licencuarit
2308 - Lajmi_i_plot | KPM

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DËGJIM PUBLIK DISKUTIM PËR NDRYSHIMET E AKTEVE NËNLIGJORE NGA KPM

13 July 2016

 

Komisioni i Pavarur i Mediave ju fton në dëgjim publik për të diskutuar për Rregulloren e re për Shpërndarjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audio dhe Audiovizuale dhe për ndryshimet e Rregullores për Komunikimet Komerciale Audiovizuale dhe Kodin e Sjelljes.

Dëgjimi publik mbahet të premtën, më datë 15 korrik 2016, nga ora 10:00 në Hotel Prishtina.

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE