Të licencuarit
2323 - Lajmi_i_plot | KPM

KPM NESËR NË ORA 11:00 ORGANIZON KONFERENCË PËR MEDIA

11 February 2016

 

MOSPAGESA E TARIFËS VJETORE TË LICENCËS – SHKELJE LIGJORE

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) të premten më 12 shkurt 2016 në ora 11:00, organizon Konferencë për Media, ku do të publikojë Listën e të licencuarve të cilët nuk kanë paguar Tarifën e Licencës për vitin 2015 si dhe do të njoftojë për hapat ligjorë që do të ndjek për këto raste.

Kur:                 E premte, 12 shkurt 2016, ora 11:00

Ku:                  Zyra e KPM-së, Rr. Perandori Justinian Nr. 14 Qyteza, Pejton

Kush:              Komisioni i Pavarur i Mediave

Pas përfundimit të konferencës gazetarëve do t’u shpërndahet Lista e të licencuarve të cilat nuk kanë paguar Tarifën e Licencës për vitin 2015, së bashku me informata shtesë për punën dhe aktivitetet e KPM-së.

Ftohen mediet që ta mbulojnë këtë ngjarje!

Na kontaktoni në:

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE