Të licencuarit
2370 - Lajmi_i_plot | KPM

KPM ORGANIZON TRYEZË ME TEMËN: "STRATEGJIA E DIGJITALIZIMIT PARA DISKUTIMIT PUBLIK"

22 December 2014

 

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) organizon tryezën me temën: “STRATEGJIA E DIGJITALIZIMIT PARA DISKUTIMIT PUBLIK”.

Këtë tryezë, KPM e organizon bazuar në nenin 8 paragrafi 1 dhe 2 të Ligjit Nr. 04/L-44 për të diskutuar për Strategjinë e hartuar nga KPM për kalimin në transmetim tokësor digjital në Kosovë.

Tryeza mbahet të martën më datë 23 dhjetor 2014, duke filluar nga ora 13:00, në Hotel Victory, Prishtinë.


 

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE