2448 - Lajmi_i_plot | KPM

TAKIMI I KOMISIONIT TË KPM-së

03 December 2013

 

 Komisioni i KPM-së mban takimin e tij të rregullt.
Takimi  i  KPM-së mbahet me 3 dhjetor 2013, në zyrën e KPM-së, duke filluar nga ora 13:00.
 
  • Amandamentimi i Rregullores për shpërndarjen e shërbimeve mediale audio-vizuele dhe shërbimeve radio mediale përmes operatorëve të rrjetit,
  •  Mbulueshmëria e zonave të veçanta gjeografike të territorit të Republikës së  Kosovës (rrugëve magjistrale dhe regjionale) me sinjal kualitativ të programeve te radio programeve me mbulueshmëri nacionale/Përmbushja e objektivës III për vitin 2013 .


Të tjera:
 

  • Përcaktimi i datës për takimin e radhës